check-thin

maatwerk

Samen stellen we jouw plan de campagne op!

flag

ongedwongen sfeer

Vertrouwde en prettige omgeving, geen drukte van sportschool, gewoon lekker trainen.

fullscreen

fijne locatie

Met een uitzicht waar je u tegen zegt!

fancy-check

écht persoonlijk

You-time – volledige focus!

Maak nu jouw afspraak met Yfette.

Bij PT in de Loods vinden we dat je eerst gevoel moet krijgen op de club waar je gaat werken aan je lichamelijke en mentale conditie. Spreekt onze insteek en locatie je aan? Dan is het tijd voor een vrijblijvende proeftraining in de loods met een van onze personal trainers. Maak nu jouw afspraak en maak uitgebreid kennis met PT in de Loods.

OVER YFETTE.

Hi, ik ben Yfette. Ik ben 25 jaar geleden geboren in Anjum. Hier ben ik ook opgegroeid en later ben ik verhuisd naar het dorpje Ee. In 2023 heb ik de opleiding sport en bewegen afgerond, maar daarvoor was ik al werkzaam in de fitnessbranche. Met mijn eigen fitnesservaring en de kennis die ik had opgedaan bij verschillende cursussen ging ik zes jaar geleden trainingen geven bij mijn eigen sportschool.

Op mijn vijftiende stapte ik daar voor het eerst binnen, maar ik heb altijd al affiniteit met sport gehad. Als kind deed ik aan voetbal en kaatsen. Fitness is natuurlijk iets heel anders, dus ging ik research doen en van alles uitproberen. Zo ontdekte ik stapje voor stapje wat wel én niet werkt voor mij. Nog steeds sta ik twee tot vier keer per week in de sportschool, waar zware krachttraining mij de meeste voldoening geeft.

Stage bij PT in de Loods
Door de jaren heen en dankzij mijn cursussen, opleiding en eigen research leerde ik ontzettend veel. Niet alleen over de theorie, maar ook over welke omgeving en manier van trainen bij mij past. In het laatste jaar van mijn opleiding ging ik daarom kritisch op zoek naar een passende stageplek. Via de stagemarkt van school kon ik geen sportschool vonden waar ik écht enthousiast van werd, dus struinde ik zelf het internet af. Ik kwam op de website van PT in de Loods terecht, had er een goed gevoel bij en nam contact op. Ook het eerste gesprek met Lonneke voelde direct vertrouwd, dus hoefde ik niet te twijfelen.

“Ik ben enthousiast, toegankelijk en empathisch.”

Persoonlijke touch en de diepte in
Na mijn stageperiode, waar ik met veel plezier op terugkijk, ben ik niet meer weg gegaan. Daar ben ik ontzettend blij mee, want bij PT in de Loods heerst een fijne sfeer, heb ik leuke collega’s en kan ik lekker mijn ding doen. Ik voel me vrij om mezelf te zijn en ik hou van de persoonlijke touch. Tijdens mijn trainingen leer ik mijn sporters graag écht kennen. Natuurlijk hou ik van lachen en ouwehoeren, maar ik ga ook graag de diepte in. Zo kunnen we samen zoeken naar wat past bij jou, zodat jij je fitter en gelukkiger gaat voelen.

Geluk boven kilo’s
Als je het mij vraagt is dat het doel van personal training: een gelukkiger leven. Training is een mooie tool om dichterbij dat doel te komen, maar alles daaromheen, zoals slaap, voeding en je mentale gesteldheid, is ook van belang. Ook buiten de trainingen in de loods denk ik graag met je mee en ik vind het te gek als sporters zelf het initiatief nemen. Zo werken we sámen aan jouw geluk en gezondheid. Maar onderschat me niet: ik kan ook streng zijn als het nodig is. Zo halen we tijdens jouw trainingen alles eruit wat erin zit.

Tijd voor een meet met Yfette?

Bij PT in de Loods vinden we dat je eerst gevoel moet krijgen op de club waar je gaat werken aan je lichamelijke en mentale conditie. Spreekt onze insteek en locatie je aan? Dan is het tijd voor een vrijblijvende proeftraining in de loods met een van onze personal trainers. Maak nu jouw afspraak en maak uitgebreid kennis met PT in de Loods.

Proefles

We werken sámen aan jouw geluk en gezondheid. Maar onderschat me niet: ik kan ook streng zijn als het nodig is.

— Yfette Holwerda