check-thin

maatwerk

Samen stellen we jouw plan de campagne op!

flag

ongedwongen sfeer

Vertrouwde en prettige omgeving, geen drukte van sportschool, gewoon lekker trainen.

fullscreen

fijne locatie

Met een uitzicht waar je u tegen zegt!

fancy-check

écht persoonlijk

You-time – volledige focus!

Maak nu jouw afspraak met René.

Bij PT in de Loods vinden we dat je eerst gevoel moet krijgen op de club waar je gaat werken aan je lichamelijke en mentale conditie. Spreekt onze insteek en locatie je aan? Dan is het tijd voor een vrijblijvende proeftraining in de loods met een van onze personal trainers. Maak nu jouw afspraak en maak uitgebreid kennis met PT in de Loods.

OVER RENÉ.

Hi, ik ben René. Ik ben 36 jaar en opgegroeid in Kootstertille als jongste van drie. Op mijn vierentwintigste ging ik na het afronden van mijn financiële opleiding aan de slag als zakelijk bankadviseur. Ik was goed met cijfers, maar al snel kwam ik erachter dat deze baan mij niet gelukkig maakte. Het geven van advies paste goed bij mij, maar het kwam niet vanuit mijn hart. Ik nam rigoureus ontslag en koos voor avontuur in plaats van zekerheid. Dit was het begin van een ander leven. Een leven waarin ik écht mezelf wilde zijn.

Ik ontmoette mijn vriendin, we kregen een dochter en in plaats van huisje, boompje beestje kozen we ervoor om op wereldreis te gaan. We verkochten al onze bezittingen en ontdekten Europa, Australië en Azië, om vervolgens twee jaar lang in Zweden te gaan wonen en werken. Het ontdekken van nieuwe landen en culturen met mijn vriendin en dochter heeft mij veel gebracht, dingen die ik meeneem in de rest van mijn leven.

Van snuffelstage naar personal trainer
Van jongs af aan heb ik verschillende sporten beoefend en nog regelmatig probeer ik iets nieuws uit. Variatie houdt mijn leven uitdagend! Nadat ik verschillende snuffelstages heb gelopen in de sport, maakte ik de keuze om te werken als personal trainer en coach. Hierin kan ik twee dingen combineren waar ik goed in ben én die ik leuk vind om te doen: sport (kracht, mobiliteit en conditie) en mensen helpen om een gelukkiger leven te leiden (op welke manier dan ook: door beweging, herstel en voeding).

“Ik ben positief, doelbewust en enthousiast.”

Van wereldreis naar PT in de loods
Voor en tijdens mijn wereldreis had ik contact met Lonneke. Ze vertelde mij enthousiast dat ze een eigen PT-studio wilde openen. Digitaal liet ze mij van alles zien en horen. Toen ik terug was in Nederland en de loods binnenstapte, werd mijn voorgevoel bevestigd en enthousiasme nog verder aangewakkerd. In tegenstelling tot veel sportscholen, is er in de loods genoeg ruimte voor trainers én sporters om vrij te kunnen bewegen. Heerlijk.

Jezelf zijn in de loods
Door de ruimte in de loods kunnen sporters makkelijker zichzelf zijn. Hier kun je lachen, huilen of boos zijn, maar natuurlijk is het mijn doel om je te enthousiasmeren. Ik hou ervan om sport te zien en te beleven, en als ik ook anderen enthousiast kan maken, krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht. Er is trouwens niet alleen ín de loods veel plek (om jezelf te zijn), er is ook voldoende parkeerruimte én de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen.

Tijd voor een meet met René?

Bij PT in de Loods vinden we dat je eerst gevoel moet krijgen op de club waar je gaat werken aan je lichamelijke en mentale conditie. Spreekt onze insteek en locatie je aan? Dan is het tijd voor een vrijblijvende proeftraining in de loods met een van onze personal trainers. Maak nu jouw afspraak en maak uitgebreid kennis met PT in de Loods.

Proefles

Wij trainen en coachen. Maken je sterker, vitaler, beter. Focus ligt op resultaat in een prettige omgeving. Geen sportschool drukte om je heen, maar sfeervol in je eigen moment tot resultaat komen.

— René Huisman