Algemene voorwaarden De Loods

Om te beginnen – Wat leuk dat je gekozen hebt voor PT in de Loods! Wij staan voor energie, verbinding en positiviteit en kijken ernaar uit om samen met jou aan jouw sportdoelen te werken. In deze algemene voorwaarden staan een aantal afspraken die wij met je willen maken, voordat je bij ons komt trainen. Lees deze pagina even door en als jij je hierin kunt vinden, gaan we aan de slag! 

Hoe wij werken  Wij zijn allemaal afzonderlijk als eenmanszaak bij de kamer van koophandel ingeschreven. Je kunt bij ons groepslessen (Small Group training) of individuele lessen (Personal Training) volgen en af en toe een workshop. 

Small Group Training – Als je kiest voor de groepstraining, er is iedere week op een vaste dag en tijdstip een plek voor jou gereserveerd om in groep van maximaal 5 personen te trainen. Je traint dan 4 of 8 x per maand (1 of 2 x per week). Lukt het jou een keer niet om op dit moment te komen sporten? Geef het dan zo snel mogelijk, maar in elk geval 24 uur voor jouw les, aan mij door. Bij tijdige afzegging kunnen we – als je dit wilt – bekijken of de gemiste les door jou op een andere dag ingehaald kan worden. Dit kan max 1x  maand. 

Nb. Soms heeft een maand 5 trainingsdagen, deze dag kun je dan gebruiken als inhaaldag mocht je een keer niet kunnen. Kun je alle dagen, dan heb je een meevaller en train je dus een keer extra.

Personal Training  Personal Trainingssessies worden individueel ingepland in een frequentie die bij jou past. Afhankelijk van jouw wensen kan de training (zo veel mogelijk) op een vast moment plaatsvinden maar dit kan ook wekelijks wisselen. Als je op het ingeplande tijdstip toch verhinderd blijkt te zijn, vragen wij je om dit uiterlijk 24 uur voor de training aan jouw trainer door te geven. Bij tijdige annulering mag je de gemiste training opnieuw inplannen. 

Verhindering trainer– Het kan voorkomen dat jouw trainer de geplande training niet beschikbaar ben. Desbetreffende trainer zorgt er dan voor dat hij of zij vervangen word door een andere professionele trainer. Is er geen vervanger en gaat de training niet door? Dan mag je de training op een ander moment inhalen.

Betaling & Stoppen met trainen Bij zowel de Small Group Training als Personal Training brengt jouw trainer voorafgaand aan de maand het afgesproken maandbedrag bij jou in rekening. Je zit bij ons niet vast aan lange abonnementen. Als jij voordat de nieuwe maand gestart is, aan jouw trainer doorgeeft dat je wilt stoppen met trainen, dan eindigen jouw trainingen met ingang van de volgende maand. Je mag altijd weer terugkomen, maar of een bepaald tijdstip nog beschikbaar is, kunnen we je dan niet garanderen. 

Op eigen risico – Je traint bij ons op eigen risico. Natuurlijk zorgen wij voor een veilige locatie en goede materialen en apparaten, maar wij kunnen niet voor jou beslissen of je een bepaalde training volgen kunt. Twijfel je over jouw gezondheid? Overleg dan altijd met jouw huisarts.

AVG – Wij heb beneen aantal persoonsgegevens van jou nodig bij de inschrijving, zodat we contact met jou kunnen opnemen en je een rekening kunnen sturen. Wij behandelen jouw persoonsgegevens met de grootste zorgvuldigheid. Wij schakelen geen andere partijen in (tenzij jij hiervoor toestemming geeft) en delen jouw gegevens niet met anderen, tenzij dit wettelijk verplicht is (zoals bijvoorbeeld bij de belastingdienst het geval kan zijn). Je kunt ons altijd vragen om inzage te geven in de gegevens die wij van jou hebben, deze te wijzigen of te verwijderen. Heb je een klacht over jouw privacy dan kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Tot slot – Mocht je na het lezen van deze voorwaarden nog vragen hebben, aarzel dan niet om met een van ons contact op te nemen. 

Lonneke, Jeroen, René, Yfette, Mats en Skip.

PT in de Loods