check-thin

maatwerk

Samen stellen we jouw plan de campagne op!

flag

ongedwongen sfeer

Vertrouwde en prettige omgeving, geen drukte van sportschool, gewoon lekker trainen.

fullscreen

fijne locatie

Met een uitzicht waar je u tegen zegt!

fancy-check

écht persoonlijk

You-time – volledige focus!

Maak nu jouw afspraak met Lonneke.

Bij PT in de Loods vinden we dat je eerst gevoel moet krijgen op de club waar je gaat werken aan je lichamelijke en mentale conditie. Spreekt onze insteek en locatie je aan? Dan is het tijd voor een vrijblijvende proeftraining in de loods met een van onze personal trainers. Maak nu jouw afspraak en maak uitgebreid kennis met PT in de Loods.

OVER LONNEKE.

Hi, ik ben Lonneke. Ik ben 45 jaar oud, vriendin van Andries, moeder van Iggy en Indy en baasje van Joffer. Alweer negentien jaar geleden verhuisde ik van Haarlem naar Leeuwarden. Mijn grootste hobby is sporten, maar als eigenaresse van PT in de loods had je dat waarschijnlijk wel verwacht. Het zal je waarschijnlijk ook niet verbazen dat ik al mijn hele leven bezig ben met sport. Niet één specifieke sport, nee, altijd een variatie. Als klein meisje deed ik aan tennis, volleybal, hockey en handbal en was ik bloedfanatiek. Pas op latere leeftijd, na de geboorte van Indy, ben ik begonnen met hardlopen. Dat doe ik naast HYROX, krachttraining en yoga nog altijd en ik loop minstens één marathon per jaar. Maar – en dit verrast je misschien wél – de wens om van sport mijn werk te maken, had ik heel lang niet.

Van interieurontwerpster naar personal trainer
Mijn carrière begon dan ook in een hele andere tak van sport, namelijk de interieurbranche. Ik hield van het werk, maar voelde met de jaren steeds sterker dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Die uitdaging vond ik in een opleiding: Fitnesstrainer A. Ik ging aan de slag bij Reseth, de sportschool waar ik zelf ook lid was, en toen was het hek van de dam. Al snel volgden meer sportopleidingen, kreeg ik meer sporters en realiseerde ik me dat hier écht mijn passie lag. Ik vond het héérlijk. Het persoonlijke contact, mensen versteld laten staan van zichzelf en ervoor zorgen dat ze beter in hun vel zitten. Maar toen werd het tijd om knopen door te hakken en dat vond ik op z’n zachtst gezegd moeilijk. Het duurde daarom ook drie jaar voor ik de deuren van mijn ontwerpbureau besloot te sluiten, om me volledig te kunnen focussen op mijn werk als personal trainer.

Twijfels en zenuwen
Maar toen kwam corona, en terwijl we bij Reseth te maken kregen met ruimtegebrek, kreeg ik vanuit mijn netwerk de kans om trainingen te geven in een loods op bedrijventerrein Hemrik in Leeuwarden. Na een tijdje vroegen steeds meer sporters, vriendinnen en familieleden me: “Wil je niet voor jezelf beginnen?” Ik was al zzp’er, dus er werd een zaadje geplant, maar ik vond het superspannend en twijfelde. Ik had alles immers goed voor elkaar, en voor jezelf beginnen houdt wel in dat je een extra tandje bij moet zetten. Dat zou natuurlijk ook consequenties hebben voor mijn gezinsleven.

Met een lach en een traan
Mijn moeder was de doorslaggevende factor. Ze zat als psychiatrisch patiënt in een levenseinde traject en begon ook over het starten van mijn eigen sportstudio. Ik besloot ervoor te gaan. Met aanmoediging en financiële hulp van mijn moeder, vriendin en ontzettend lieve sporters én de steun van mijn gezin en andere vrienden kon ik samen met Andries starten met het opknappen en aankleden van de nog kale loods. En toen was PT in de loods een feit! Na een tijd van klussen en van alles regelen, heb ik samen met Sjoukje en Jeroen de loods officieel geopend op 5 oktober. Precies een jaar nadat mijn moeder overleed.

Meer dan een plek om te sporten
Bij PT in de loods draait het niet alleen om beweging. We willen een laagdrempelige plek zijn waar mensen kunnen bewegen en een moment voor hunzelf kunnen hebben. Stap je de loods binnen, dan kun je niet alleen lekker zweten, maar ook even gezellig kletsen of je hart luchten. De loods is niet alleen een ruimte waar trainers en sporters samenkomen; het is een community. Hier is iedereen welkom en mag iedereen zich thuis voelen.

Bewegen hoort bij het leven
Zelf heb ik nog nooit het gevoel dat ik naar mijn werk ga, ook niet in het weekend. Ik vind het fijn om hier te zijn. We zijn inmiddels met z’n vijven en hebben niet één methode. Wel hebben we één gezamenlijke visie: bewegen hoort bij je leven.

Fun factor voorop  
Sporten en bewegen doe je natuurlijk voor je gezondheid, maar ook voor je plezier. In mijn trainingen staat de fun-factor daarom voorop. Kom je bij mij trainen? Dan is het mijn doel om jou met een blij gezicht de deur uit te laten gaan. Daarnaast doe ik mijn best om sport laagdrempelig houden. Ik wil dat mensen voelen wat het voor ze doet en ervaren dat het een toevoeging is voor hun leven, in plaats van dat ze vinden dat het tijd en energie kost.

Inspanning en ontspanning
Dát je moet bewegen, daar is volgens mij geen twijfel over mogelijk. Maar hoeveel en op welke manier, dat verschilt per persoon. En misschien wel het allerbelangrijkste: ook ontspannen en genieten hoort bij het leven. Naast sport houd ik zelf namelijk ook van gezelligheid, koken, eten, films, theater en concerten. Een lekker wijntje in het weekend of een keer uit de bocht vliegen? Natuurlijk kan dat. Het gaat allemaal om balans: inspanning én ontspanning. En heb jij een specifiek doel, dan begeleid ik jou daar vol passie en energie naartoe. Samen gaan we ervoor!

Tijd voor een meet met Lonneke?

Bij PT in de Loods vinden we dat je eerst gevoel moet krijgen op de club waar je gaat werken aan je lichamelijke en mentale conditie. Spreekt onze insteek en locatie je aan? Dan is het tijd voor een vrijblijvende proeftraining in de loods met een van onze personal trainers. Maak nu jouw afspraak en maak uitgebreid kennis met PT in de Loods.

Proefles

Wij trainen en coachen. Maken je sterker, vitaler, beter. Focus ligt op resultaat in een prettige omgeving. Geen sportschool drukte om je heen, maar sfeervol in je eigen moment tot resultaat komen.

— Lonneke Eedens