check-thin

maatwerk

Samen stellen we jouw plan de campagne op!

flag

ongedwongen sfeer

Vertrouwde en prettige omgeving, geen drukte van sportschool, gewoon lekker trainen.

fullscreen

fijne locatie

Met een uitzicht waar je u tegen zegt!

fancy-check

écht persoonlijk

You-time – volledige focus!

Maak nu jouw afspraak met Jeroen.

Bij De Loods Personal Training + Coaching vinden we dat je eerst gevoel moet krijgen op de club waar je gaat werken aan je lichamelijke en mentale conditie. Spreekt onze insteek en locatie je aan dan is het tijd voor een vrijblijvende proeftraining in De Loods met een van onze personal trainers. Maak nu jouw afspraak en maak uitgebreid kennis met De Loods Personal Training + Coaching.

OVER JEROEN.

Sinds 2016 fulltime personal trainer, in 2015 Personal Training Vlieland opgezet en daarnaast volledig werkzaam bij De Loods Personal Training + Coaching te Leeuwarden.

  • 2013 – 2015 Aalo 1, 2, 3 en master
  • 2015 – 2017 NASM Personal trainer
  • 2018 MuscleCamp 2 daagse workshop
  • 2020- 2021 NHA lifecoach

Tijd voor een meet met Jeroen?

Bij De Loods Personal Training + Coaching vinden we dat je eerst gevoel moet krijgen op de club waar je gaat werken aan je lichamelijke en mentale conditie. Spreekt onze insteek en locatie je aan dan is het tijd voor een vrijblijvende proeftraining in De Loods met een van onze personal trainers. Maak nu jouw afspraak met Jeroen en maak uitgebreid kennis met De Loods Personal Training + Coaching.

Proefles

Wij trainen en coachen. Maken je sterker, vitaler, beter. Focus ligt op resultaat in een prettige omgeving. Geen sportschool drukte om je heen, maar sfeervol in je eigen moment tot resultaat komen.

— Jeroen Cupido