Review Jeroen van Beusekom

Tijdens PT met Sjoukje werk ik iedere week aan een persoonlijk programma die we samen hebben opgesteld om mijn (sportieve) doelstellingen te behalen. Tussen de fysieke oefeningen door is er ook ruimte voor gesprekken en reflectie over het werk, gezin of andere dingen die je bezig houden. De ene keer heb je meer energie dan de andere keer. Daarom is een personal training nooit het zelfde maar iedere keer afgestemd op hoe jij je voelt. Het is fijn om zo fysiek en persoonlijke bezig te zijn. Sjoukje adviseert, motiveert,structureert en daagt mij uit om mijn doelen te halen. Altijd vrolijk en vol energie!
- Jeroen van Beusekom

Review Henk de Haan

Na een open hart operatie en de daarop volgende experimentele revalidatie, kwam ik redelijk fit uit de strijd. Ondanks dat besefte ik dat als ik fit wilde blijven, dat mij dat op eigen houtje niet zou lukken. Ik ging op zoek naar een personal trainer, die gemotiveerd en aardig is. Die heb ik gevonden bij De Loods in de persoon van Lonneke. Al 1,5 jaar train ik 3 x per week met enorm veel plezier en merk dat mijn spieren steviger worden. Ook voel ik me als 78 jarige nog steeds fit en voel mij als een familielid bij De Loods. Iedere week ga ik met veel plezier naar de training en kom met een voldaan gevoel thuis, en de koffie is ook erg lekker.
- Henk de Haan

Tijd voor een proefles bij De Loods?

Bij De Loods Personal Training + Coaching vinden we dat je eerst gevoel moet krijgen op de club waar je gaat werken aan je lichamelijke en mentale conditie. Spreken onze manier van werken en locaties jou aan dan is het tijd voor een vrijblijvende proeftraining in De Loods met een van onze personal trainers. Maak nu jouw afspraak en maak uitgebreid kennis met De Loods Personal Training + Coaching.

Proefles
check-thin

maatwerk & resultaat

check-thin

prettige sfeer

check-thin

fijne locaties

check-thin

écht persoonlijk