Vacature | Personal trainer (zzp)

Hé sportfanaat, motiverende coach of enthousiaste trainer. Zin in een nieuwe uitdaging op een te gekke locatie? Dan is dit jouw kans! In onze loods op bedrijventerrein De Hemrik in Leeuwarden hebben we ruimte voor een zelfstandige personal trainers (zzp).

PT in de Loods: het concept

Bij PT in de Loods werken sporters samen met hun trainer aan hun gezondheid. In alle rust en op hun eigen kracht kunnen ze hier werken aan hun doel. Of ze nou hun conditie willen verbeteren, sterker willen worden, zich energieker willen voelen of een goede balans zoeken in hun dagelijks bestaan. Inspannen en ontspannen tegelijk! Wij trainen en coachen onze sporters. Maken ze sterker, vitaler en beter.

Naast dat je kunt bijdragen aan de gezondheid en het geluk van je sporters, zijn er nog veel meer dingen om blij van te worden als trainer bij PT in de Loods, want bij ons:

  • Plan je als zzp’er je eigen trainingen in, en bepaal je dus zelf wanneer je werkt en wanneer je vrij bent.
  • Geef je een-op-een trainingen en small group lessen op een fantastische locatie: aan de rand van Leeuwarden aan het water met een wijds uitzicht over de Friese weilanden.
  • Heerst een fijne, ongedwongen sfeer. Er kan keihard getraind worden, maar je kunt ook in alle rust genieten van een lekkere kop koffie of thee. Daarnaast organiseren we leuke activiteiten zoals ijsbadsessies, yogalessen en HITT-trainingen inclusief een lekker en gezond ontbijt.
  • Heb je enthousiaste en gezellige collega’s die altijd in zijn voor een praatje – werkinhoudelijk óf over koetjes en kalfjes.
  • Krijg je de ruimte om lekker je gang te gaan. Een drukke sportschool waar sporters in de rij staan voor een fitnessapparaat? Dat is PT in de Loods overduidelijk níét.
  • Kun je je eigen sporters verwelkomen, maar ook op zoek gaan naar leuke nieuwe sporters. En dit hoef je niet alleen te doen. Bij ons word je namelijk onderdeel van het team én het concept PT in de Loods. Met actieve social media kanalen en een website waarop mensen direct een proefles met jou kunnen inplannen.

Ben jij wie wij zoeken?

Natuurlijk zijn we op zoek naar iemand die goed bij ons team past en enthousiast is over ons concept, maar we vinden het minstens zo belangrijk dat sporters zich bij jou op hun gemak voelen. Dat ze met een ervaren trainer aan de slag kunnen gaan én plezier beleven in hun trainingen. Daarom zoeken we iemand die:

  • Zelfstandig een-op-een trainingen en small group trainingen kan geven.
  • Verantwoordelijkheid voelt en initiatief neemt, geïnteresseerd is, mensen kan motiveren, mogelijkheden ziet en net zo enthousiast is als wij.
  • Een Fitnesstrainer A-diploma op zak heeft óf deze op korte termijn kan behalen.
  • Bereid is om een vast bedrag aan huur te betalen voor een plekje in onze mooie loods en onderdeel te worden van het concept.

Heb jij een Milo, NASM, of vergelijkbare training/opleiding afgerond? Dan heb jij een streepje voor.

Pas jij perfect in dit plaatje? En zie jij jezelf stiekem al met een big smile rondlopen in de loods, terwijl je jouw sporters naar hun doel coacht? Neem dan contact op via lonneke@ptindeloods.nl.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Of wil je eerst gevoel krijgen bij de plek waar jij misschien wel je trainingen gaat geven? Dat snappen we. Kom daarom gerust eens langs! Spreekt onze locatie jou aan? En voel je je ook nog thuis binnen ons team? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

Zien we je snel?